• Nieuws
  • Stuur je supporterkreet mee naar EK hockey

Red Lions, Red Panthers, Telenet, Londen, EK2015

Stuur je supporterkreet mee naar EK hockey

Het EK hockey in Londen staat voor de deur. Na hun toptornooi in Brasschaat met een nipt verloren finale tegen Australiƫ, maar met een kwalificatie voor Rio op zak, zijn de Red Lions er helemaal klaar voor. Maar dit is pas het begin. Met de steun van de fans kunnen onze Red Lions en Red Panthers in Londen geschiedenis schrijven. Want straffe fans maken straffe sport.

Jammer genoeg is het niet voor iedere fan mogelijk om naar Londen te gaan om er onze hockeymannen en -dames aan te moedigen. Daarom kan je hier jouw supporterskreet meesturen en wij zorgen er voor dat onze nationale helden jullie maximale steun krijgen in Londen. Hou dan ook zeker onze website in het oog en ontdek hoe wij met jouw aanmoedigingen aan het werk gaan...

Supporter met ons mee en roep je teamleden, vrienden, familie, buurman of buurvrouw op om de Red Lions en Red Panthers aan te moedigen. Zo kunnen ook zij van thuis mee supporteren in London.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.