• Nieuws

Heren 1, fabrice van bockrijck

Jeugdinternational Fabrice Van Bockrijck komt naar Dragons

Heren1 is alweer een Belgisch talent rijker. De 19-jarige Fabrice Van Bockrijck speelt vanaf volgend seizoen bij Dragons. Van Bockrijck verlaat Herakles, de club van zijn hart, om sportief zijn ambities in de Belgische Eredivisie en in de Euro Hockey League waar te maken. Uiteraard verwelkomen wij hem dan ook met heel plezier.

De ploeg die Jean Willems volgend seizoen in handen heeft, krijgt stilaan een duidelijke vorm. Na de komst van Thomas Briels, Alexander Hendrickx en Thomas Verheijen zijn wij als club erg blij dat Fabrice Van Bockrijck voor Dragons heeft gekozen.

Fabrice is een rechtsback die ook in de rest van de verdediging uit de voeten kan. De voorbije jaren speelde hij voor Herakles en de Belgische jeugdselecties en is op dit moment speler van de Belgische U21. Door zijn ervaring bij de nationale jeugdploegen en in de Eredivisie is Van Bockrijck al enkele jaren gewend aan het niveau van Heren1. Dus mogen wij hem in september al meteen in de competitie verwachten.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.