• Nieuws

Heren 1

Internationals Hendrickx en Verheijen naar Dragons

Een week na het behalen van de landstitel is de club druk in de weer om Heren1 van volgend seizoen vorm te geven. Na de zomerstop seizoen dragen de 22-jarige Red Lion Alexander Hendrickx en de 20-jarige jeugdinternational Thomas Verheijen het shirt van Dragons. Beide spelers komen over van de buren uit Sint-Job, Antwerp.

Door de komst van Verheijen en Hendrickx heeft trainer Jean Willems drie nieuwe internationals ter beschikking in de Belgische competitie en in de Euro Hockey League. Enkele weken geleden kondigde Thomas Briels al aan dat hij volgend seizoen weer voor onze club uitkomt. Zijn ervaring zal niet alleen in de wedstrijd van pas komen, want geheel in de filosofie van Dragons zullen ook enkele spelers van de U19 de overstap naar de A-kern maken.

Alexander Hendrickx zit al enkele seizoenen in de kern van de Red Lions. Hij kan zowel op het middenveld als in de verdediging worden uitgespeeld. Daarnaast is hij een extra wapen op de strafcorner. Thomas Verheijen wordt op zijn beurt een nieuwe pion op het middenveld. Hij maakt deel uit van de Belgische U21.

Deze zomer verlaten ook drie kampioenen onze club. Gilles Verdussen verlaat Dragons. Max Peeters trekt naar Indiana. Kyle Good keert met een Belgische landstitel op zak terug naar Ierland. Dragons wenst hen alle drie het allerbeste toe bij hun nieuwe clubs, en dankt hen vooral voor hun fantastische inzet en de mooie momenten die zij onze club hebben bezorgd. Net daarom blijven zij altijd een deel uitmaken van Dragons.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.