• Nieuws
  • Ledenvergadering op 12 oktober

BU12-2

BU12-2 kampioen in hun reeks

Met een mooie zege en een uitgesproken eerste plaats hebben de Dragons Jongens Miniemen 2 een schitterend seizoen afgesloten

Tegen Indiana begonnen we onmiddellijk sterk. Via uitstekende 1-2 passen werd de verdediging van Indiana uit mekaar gespeeld met een onmiddelijke 2-0 tot gevolg.

Kort daarna werd een Penalty Stroke vakkundig omgezet, halfhoog in de verre rechterhoek: 3-0. De rust werd ingezet met 4-0 voor Dragons. De verdediging van Dragons verliep uitstekend met slechts één doelpunt tot gevolg na een Penalty Corner van Indiana. In de laatste 10 minuten haalde Dragons nog eens fors uit, speelde opnieuw de verdediging uit mekaar en maakte mooi af met twee extra doelpunten.

Met een sterke 6-1 tegen Indiana BU12-2 toonden onze jongens nogmaals dat zij de titel verdiend hebben gewonnen in hun reeks. Alle wedstrijden werden met overtuigende cijfers gewonnen, enkel tegen Antwerp ontbrak even de vorm.