Antwerp, Zaalhockey, Leuven, GU9-1

Meisjes leveren topprestaties

Op een koude mistige zaterdagochtend vertrokken naar de sporthal van de stad Tienen om aldaar Leuven 1 en Antwerp 1 partij te geven. Na een lange rit en aankomst in een koude sporthal waren onze meisjes van ZU9-1 zeer snel opgewarmd, na 3 seconden viel hun eerst goal reeds tegen Leuven.

De trend was gezet en er werden er nog 7 bijgescoord over de hele wedstrijd. In de 2 helft namen we wat gas terug omdat we direct na het einde een volgende wedstrijd moesten aanvatten. Het werd uiteindelijk 3-8 voor onze meisjes.

Eerste achtervolger Antwerp 1 stond voor aanvang van de match op 7 punten en dat wilden we ook zo houden. 

Het duurde een 5-tal minuten alvorens de eerste bal de Antwerp netten raakte. Vanaf dan waren onze meisjes gelanceerd, Antwerp werd overal afgeblokt, de luiken gingen toe en open wanneer het moest, het ging hard tegen hard en met volle inzet van elke Dragons speelster. Antwerp raakte amper nog aan, laat staan over de middenlijn. De goals vielen vanuit PC's en vanuit prachtig en subliem opgezette acties. 5 maal moest de Antwerp goalie de bal uit de goal rapen, wat op zich zelfs nog weinig was, 8 of 9 hadden het er ook kunnen zijn. Wat een super team, een dikke proficiat.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.