• Nieuws

Mol, BU19-2

BU19-2 leveren moedige strijd tegen Mol

De hele week was ons elftal erop gebrand om leider MOLH1 het zo lastig mogelijk te maken. Met promotie voor ons team in het vooruitzicht naar Nationaal 2 en de hete adem van de nummer 4, (HOEG1) in onze nek hadden wij deze punten hard nodig.

Ondanks een behoorlijk overwicht van onze tegenstander in de eerste 15 minuten, kwamen wij geleidelijk in de wedstrijd. En wat voor een wedstrijd!

Tweemaal kwamen we op voorsprong en dankzij een subliem keepende Nicolas Verfaellie die zelfs een stroke fantastisch wist te stoppen konden we onze voorsprong vasthouden tot +/- 10 minuten voor het einde. Desondanks wisten de jongens uit mol er toch nog een gelijkspel uit te slepen. 2-2.

Vol trots kijkt coach Kyle Good terug op de eerste helft van de competitie. Per wedstrijd is het niveau erop vooruitgegaan met als topprestatie dit gelijke spel tegen MOLH1, die ons dan terecht complimenteerden met ons vertoonde spel.

Nogmaals een dikke proficiat voor onze jongens en coaches Kyle en Rens. Ook een dikke merci voor onze managers Marion Van der Endt en Pascal Uvin.

Op de foto: O. Uvin, S. Elberse, N. Oudenaller, O. Cuypers, P. Van Driel, M. Nobel, L. Verbeeck, assistent-coach R. Buijs, manager M. Van der Endt, coach K. Good, N. Verfaellie, H. Denayer, A. Duwel, A. Hansma, T. Schrauwen, J. Van der Endt, K. Spieessens, J. Van den Bergh en J. Van Driel.