• Nieuws
  • The Mansion open tijdens winterstop

BU19-1, Herakles, Winterstop

Boys U19-1 eindigen eerst en maken zich klaar voor top 6

Zaterdagmiddag 22 november speelde de U19 boys hun laatste wedstrijd op het veld van herakles. Herakles is de kampioen van vorig jaar, maar had de drie punten hard nodig om hun plaats bij de top zes te verzekeren.

Bij aanvang van de match bleek al snel dat dragons niet gekomen was om cadeaus uit te delen en dragons greep herakles bij de keel door hoog druk te zetten. Het meeste gevaar kwam van dragons, maar het ontbreek aan scherpte voorin om herakles af te maken dus eindigde een leuke eerst heflt op een droge 0-0.

Na de rust is herakles meer in de wedstrijd gekomen en dwongen ze enkele kansen af, maar keeper Alexander Hommerson hield zijn netten schoon. Later in de tweede helft wist herakles toch te scoren via pc. Met nog 5 minuten op de klok keken we tegen een achterstand aan, maar na een schitterende actie van Berend Brinkmann die de bal klaarlegde voor Jeffrey Van Aart die vlak voor het einde van de wedstrijd de 1-1 op het scorebord zette.

De U19-1 boys eindigen als eerste met een mooie 29 op 30 en zijn dus geplaatst voor de top zes. Tijdens de winterstop speelt de U19 zaalhockey om daarna vol voor het kampioenschap te gaan! Hopelijk tot dan!