• Nieuws
  • U10-1 Boys opent vernieuwd A-veld met overwinning

BU10-1, Herakles

U10-1 Boys opent vernieuwd A-veld met overwinning

Zaterdag morgen om 9:30 was het zover! U10-1 Boys hadden de eer om de eerste wedstrijd op het nieuwe A-veld te spelen tegen Heracles BU10-1. Een zeer sterke tegenstander die 2de staat in deze zware competitie. Voor onze boys was het nog altijd wachten op de eerste overwinning maar een ieder wist dat ze meer verdienen dan het punten-aantal in het huidig klassement.

Er wordt al weken mooi en goed hockey gespeeld en op de trainingen is duidelijk te zien dat deze groep potentie heeft om mee te doen in de top! ( I am an optimist. It does not seem too much use being anything else ...) Thomas Cruyl en zijn trainers-squad leveren goed werk !

Na een mooie start was het toch Heracles die na 15 minuten met 0-2 voor stond. Ging het dan weer niet lukken ? Was het geluk weer niet aan onze zijde ? ..De veerkracht van de jongens was na deze 0-2 indrukwekkend. Door een geweldige inzet en werklust wisten de boys zich voor de rust nog terug te knokken naar een verdiende 2-2. In de tweede helft werd de stijgende lijn goed doorgezet. De boys wisten, door bij vlagen fraaie staaltjes hockey te laten zien, uit te lopen naar 4-2. Hoogtepunt op deze regenachtige ochtend was een heerlijke tikkie-takkie aanval die prachtig werd afgerond. 5-2.De zon schijnt weer op het prachtige hernieuwde A-veld wat met deze overwinning gezegend is met 3 punten ! Een heerlijke ochtend dus, waar de Boys U10-1 eindelijk loon naar werken kregen. Op naar de laatste wedstrijd voordat we de zaal in gaan.