BU19-1, Beerschot

Sterk U19-1 verstevigt leiderspositie

Op de grijze namiddag van 15 november speelden Boys U19-1 als eerste van onze poule tegen de tweede geklasseerde ploeg. Beerschot werd echter van een koude kermis naar huis gestuurd waardoor Dragons BU19-1 een voorsprong nemen van 5 punten op zijn achtervolgers. Een verslag van Thibault Thomas.

Na de aanvang van de wedstrijd vlogen we er al direct in en lieten we met een paar snelle goals merken waarom wij eerste en zij tweede geklasseerd stonden. Raes met twee veldgoals 2-0!! Hierna domineerden we de eerste helft met nog heel veel kansen en nog een paar goals. Waarvan een van Max op een door Thibaud Van Der Putte minder goed aangegeven pc. Een geluksballetje langs de voeten van de lijnstop en 3-0. De vierde keer was het aan Putte om te scoren na een mooie individuele actie, een slecht geraakte bal juist niet in de kruising: goal! 4-0. Om het af te maken, maakte Raes nog eens een goaltje. Spijtig genoeg was er ondertussen een klein acidentje met Berend, die naar het ziekenhuis moest gaan om vier hechtingen geplaatst te krijgen.

Bij het affluiten van de eerste helft was de score al 5-0. Hierdoor begonnen we de tweede helft wat overmoedig en maakten we wat technische fouten, zoals Jef die na een prachtige actie van Kas geen goal maakte waar er wel een had moeten zijn. Maar er kwam nog wel een laatste goaltje (door Raes gemaakt) voor een mooie eindscore en voor de eerste keer een clean cheat.

Volgende week mogen we in de laatste match uit tegen Heracles aantreden.

Volgende wedstrijd:

  • zondag 22 november om 15u00
  • Herakles - KHC Dragons
Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.