BU19-1

BU19-1 plaatst zich bij de beste 6

Op de dag van de waarheid laten de top jongens van Dragons zich van hun beste kant zien. De directe confrontatie met medekandidaat voor een plaats bij de eerste zes, Herakles, wordt na een spannende en hoogstaande strijd winnend afgesloten.

Ondanks dapper tegenspel moeten de jongens uit Lier buigen voor Dragons dat met een niet-zo-geheim-hattrick-scorend-wapen extra stoorkracht op de blauwe mat heeft. Maar, het moet gezegd, het mooie resultaat is een echte team prestatie en het gevolg van trainingsinspanning, focus en de wil om een doelstelling te verwezenlijken.

Met dank aan de trouwe supporters die kou en wind wél trotseerden gaan we nu met een goed gevoel en een artistieke impressie van een relaxte manager de winterstop in. Op 21 februari beginnen we aan het tweede deel van de competitie; het begin van nog veel meer moois.

NB Door de afgelasting van de wedstrijden in het Brusselse kan de eindstand nog niet opgemaakt worden theoretisch/mathematisch is de plaats bij de top zes nog niet 100 % gegarandeerd.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.