• Nieuws
  • Fantastische Kick-Off Clinic voor de Jongste Jeugd

Wie wordt dit jaar Dragons golf-kampioen?

Jaarlijks ruilen de Dragons (ex)leden de hockeybal in voor het kleinere golfballetje en testen ze hun behendigheid ook hier in de hoop van een podiumplaats. Dit jaar wordt de "Dragons Golf Trophy 2015" op vrijdag 9 oktober op Royal Antwerp Golf Club in Kapellenbos georganiseerd.

De formule is terug Single Stableford (SSTB), tee-offs van 10-14 uur. Greenfee voor niet-RAGC leden is 55 €.

De prijsuitreiking en aansluitend diner nemen plaats in onze Mansion of Dragons vanaf 19.30 uur. Hugues heeft een prachtig menu samengesteld bestaande uit voorgerecht (toast gerookte zalm of carpaccio), hoofdgerecht (Argentijnse steak, béarnaise en peperroomsaus met frietjes of scampi’s ‘The Mansion’), dessert (verse chocolade mousse), ½ fles wijn, water en koffie, dit alles voor 55€/persoon.

Graag jullie inschrijving via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met bevestiging van uw naam, handicap en federatienummer. Voor hen die mee blijven eten graag jullie keuze van voor- en hoofdgerecht. Bevestiging van deelname kan enkel gegeven worden na ontvangst van betaling op rekening BE60 0015 7627 6470 van Jacques Thieren vóór 3 oktober2015.

P.S.: Prijzensponsors zijn natuurlijk steeds welkom !!!

Voor bijkomende info kunt u steeds terecht bij Philippe Rummens (0475/58.22.65) of Jacques Thieren (0477/13.53.31).

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.