• Nieuws
  • G-Hockey Drakenfestival - 20/05/2024

Sportways, dragons

Niet één, niet twee, maar 3 stages!

Naast het Antwerpen Classic Hockey Camp van 16 t/m 22 augustus, worden er ook twee dagstages georganiseerd! Zo kan je genieten van het op kamp gaan, je hockey skills verbeteren, heel erg veel lol maken en tegelijkertijd gewoon fijn in je eigen bed slapen.

SportWays Kids is een mini hockeystage voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar. 's Ochtends krijgen deelnemers hockeytraining op hun eigen niveau en 's middags worden er een toernooi en andere spellen (zoals knotshockey) gespeeld.
De YoungStars hockeystages zijn bedoeld voor kinderen van 10 tot en met 13 jaar. Overdag wordt er intensief getraind, maar er is natuurlijk ook tijd voor een lolletje.
Tijdens de overnachtingsstages (zoals het Antwerpen Classic Hockey Camp) worden intensieve hockeytrainingen gecombineerd met leuke spellen en gave feesten in de avonden.

Ter voorbereiding van het nieuwe seizoen organiseren we ons PREP kamp tss 24-28 augustus. Prijs 225 euro voor 5 dagen , warme maaltijd, 4 uurtje , T-shirt en drinkenbus inbegrepen. PREP augustus

Kortom: alle drie de stages staan in het teken van heel veel hockey en heel veel lol maken!
Wil je meer weten over de stages op Dragons? Kijk dan op www.sportways.be

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.