• Nieuws

Activiteit, Dames 4, Februari, Valentijn

Dames 4 organiseren Get Lucky Party

Totaal klaar met de winterstop? Ready om het jaar knallend in te luiden! Dames 4 heeft in ieder geval wel zin in een dik feestje en daarom organiseren we een Get Lucky Party op onze mooie hockey club KHC Dragons! Van vrijdag 13 februari op zaterdag 14 februari gaat het dak van The Mansion eraf met onze message board party.

Dus ben je ongelukkig in de liefde en ben je nog op zoek naar een leuke Valentijnsdate of heb jij juist al een lekkere tijger aan de haak geslagen, maar je hebt wel zin in een avontuurtje of jullie willen samen deze romantische dag spetterend in luiden op de coolste beats van een vette DJ? Dan moet je zeker naar ons über relaxte feestje komen! Iedereen is welkom dus ook je beste vrienden, je lover en natuurlijk je opblaaspop! Koop je tickets met korting op voorhand bij onze lovely Ladies 4 Cupido’s of betaal je entree aan de kassa. Either way BE THERE!

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.