• Nieuws

December, Activiteit, Kerstmis

Unforgettable Christmas Party at The Mansion

Dit jaar organiseren we opnieuw ons eigen KHC Dragons kerstfeest. Na het succes van vorig jaar gaan we dit jaar voor het "goed fout en een beetje stout kerstfeestje". Dus funny, sexy en kinky verklede Kerstmannen & -vrouwen zijn meer dan welkom.

Wederom zal er samen met Hugues een lekker menu worden samengesteld, onze DJ Philippe is zijn platenselectie al aan het maken en een prijs voor beste verklede Kerstman & -vrouw zijn in de maak.

Kerstmenu The Mansion

Hapjes bij apero
Tempura van scampi’s
Lao’s springroll met sweetchili
Assortiment ovenhapjes
Menu
Carpaccio met rucola, truffelolie en parmezaankaas
****
Everzwijnfilet met boschampignons, gratin en een peer
****
Verse Chocolademousse

Bij de apero wordt u een glas Cava aangeboden.

Prijs

  • Party met Diner: 40,- EUR pp (capaciteit: 120 personen)
  • Enkel Party: 10,- EUR pp

Planning

  • 19h00-20h00 Aperitif
  • 20h00-22h00 Diner
  • 22h00 Party

Inschrijven kan nu via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en pas definitief na storting op Dragons rekening. Inkom feest kan natuurlijk aan de inkom betaald worden.

Voor verdere vragen kan u reeds terecht bij Kerstman en –vrouw van dienst: Nicolas Peeters en Gina De Bolle (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. & Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.