• Nieuws

Sponsor, HouseOfPertijs, Breda

KHC Dragons verwelkomt nieuwe sponsor: House of Pertijs

Het zal u misschien niet ontgaan zijn dat er een mooie klok boven de brasserie bar hangt, en een banner boven het scorebord van "de Beste Juwelier van Antwerpen", die echter in Breda zit. Veel Belgen hebben de weg naar House of Pertijs in Breda al gevonden. Vandaar ook hun interesse in een partnership met KHC Dragons.

Luxe en comfort met een persoonlijke touch. Dat is het gevoel waarmee je omringd wordt als je House of Pertijs binnenstapt. Het concept achter House of Pertijs is uniek. In deze concept store vind je niet alleen topmerken juwelen en uurwerken, maar ook high-end lifestyle producten zoals zonnebrillen, gadgets, bijzondere boeken en moderne kunst. Merken als IWC, Cartier, Baume&Mercier, TAG Heuer, Audemars Piguet, Omega, Pasquale Bruni, Chopard, Breitling, Bron, Tamara Comolli, Schoeffel, Tirisi en Roberto Demeglio staan gebroederlijk naast merken als Bond no. 9, Baobab en Mykita.

Daarnaast staan een horlogemaker en goudsmid tot je beschikking voor reparaties en het creƫren van eigen ontwerpen. House of Pertijs is en blijft een juwelier, maar wel met een aantal extra ingrediƫnten toegevoegd om de ervaring van luxe en weldaad nog intenser te maken. De koffie staat klaar.

Welkom bij de beste juwelier van Antwerpen: HOUSE OF PERTIJS. In Breda.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.