• Nieuws

BU8-2, Keerbergen

Verslag wedstrijd GU8-2 tegen Keerbergen

Voor zij die deze week de kranten-koppen gemist hebben: HET WAS CHAMPAGNE HOCKEY IN KEERBERGEN!

Een geweldige prestatie van de GU8-2, die geen spaander heel lieten van de Keerbergse tegenstand. Van in minuut 1 was er pressing. En gestuwd door de trouwe schare fans uit Brasschaat en omstreken, stond na 10 minuten al een forfaitscore op het bord.

Ondanks de nummerieke minderheid en onder een loden zon (dichterlijke vrijheid), hebben de draakjes op geen enkel moment de controle over de wedstrijd uit handen gegeven. De 2de helft kon zo gebruikt worden om wat taktische nieuwigheden uit te proberen. En zo kunnen we in de toekomst afhankelijk van de tegenstander een ruit, een vliegtuig, een kabouter en een broccoli opstelling uitvoeren!