• Nieuws
  • Junior Club kerstbomen actie

Junior Club kerstbomen actie

Koop dit jaar je kerstboom bij de Junior Club van KHC Dragons en lever zo een bijdrage aan de jeugdwerking!

Dit jaar houdt de Junior Club zijn eerste, echte kerstbomenactie! Het doel van de juniorclub en deze actie is een bijdrage te leveren aan de jeugdwerking van de club. Dit kan op velerlei manieren: aankoop van specifieke materialen, bv. de valve tussen het B en C veld, het fruit dat regelmatig uitgedeeld wordt, de lezing over gezonde voeding en sporten door de bekende diëtiste Stephanie Scheirlynck. Stephanie begeleidt vele bekende topsporters op gebied van voeding.

We vragen u dit jaar een boom bij Dragons te kopen. Een eersteklas, A-kwaliteit Nordmann, rechtstreeks geïmporteerd vanuit Denemarken, hoogte 200-225. Vraag ook opa’s en oma’s, buren, vrienden, ooms en tantes om deze actie tot een groot succes te maken en op deze manier de jeugd te ondersteunen. De prijs is ca. € 10 lager dan de reguliere handelsprijs.

Bovendien kan de boom thuis worden afgeleverd (binnen straal van 10km vanaf Dragons) rond 10/12, dus geen naalden meer in de auto! U kunt inschrijven via de onderstaande lijst.

U kunt de bomen ook zelf kiezen en afhalen op zaterdag 10/12, tussen 12.00-14.00 aan de Energielaan 24/002 te Kapellen. Eventueel kunnen we deze in overleg ’s middags nog bij u thuis afleveren.

Bestellen is verplicht afnemen!

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.