Heren 1, Felix Denayer, Arthur Van Doren, Florent van Aubel

Denayer, Van Doren en van Aubel tekenen voor 4 jaar bij

En versterken zo de toekomst van het eerste KHC Dragons mannen team.

KHC Dragons kan met trots aankondigen dat haar toppers Felix Denayer, Arthur Van Doren en Florent van Aubel voor 4 jaar hebben bijgetekend.

De 3 topspelers van het Belgisch Nationale Team willen met KHC Dragons voor het hoogste strijden tot aan de Olympische spelen van 2020 in Tokyo.

KHC Dragons heeft daarmee het “hart” van het eerste mannenteam veiliggesteld voor een langere periode en zijn, samen met de andere routiniers uit de ploeg, de ideale opleiders ter beschikking voor de fantastische kweekvijver met jong talent.

Elk van de 3 spelers zijn zeer gewild bij buitenlandse ploegen en zij kregen dan in de afgelopen periode ook veel aanbiedingen. Toch kozen de jongens voor de ambitie en structuur die KHC Dragons te bieden heeft en natuurlijk niet op de laatste plaats volgden zij hun warm clubhart.

KHC Dragons is voor het seizoen 2016-2017 bijna klaar met wederom een topploeg en blijft streven naar het hoogst haalbare in zowel België als Europa.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.