• Nieuws
  • Manu Stockbroekx ruilt KHC Dragons voor HC Bloemendaal

Heren 1, Transfer, Manu Stockbroekx

Manu Stockbroekx ruilt KHC Dragons voor HC Bloemendaal

Manu Stockbroekx verlaat KHC Dragons en zal volgend seizoen uitkomen voor HC Bloemendaal (NED)

Manu Stockbroekx, alias Stokkie, heeft besloten KHC Dragons voor enige tijd te verlaten. Zijn drang naar nieuwe avonturen en uitdagingen zijn groter dan wat KHC Dragons nu te bieden heeft.

In goed overleg besloot hij voor Bloemendaal te kiezen die naast Manu ook Florian Fuchs uit Duitsland en het Australische talent Blake Govers hebben weten binnen te halen.

Een Belgische ploeg was voor hem geen optie en ondanks het feit dat KHC Dragons minimaal dezelfde uitdagingen kan bieden als elke club in Nederland, heeft hij toch voor iets nieuws gekozen. Wij begrijpen en ondersteunen hem in zijn keuze. KHC Dragons wenst Manu veel succes in buitenlandse hockey carrière en hoopt reeds op een snelle “back home”.

De komende week zal KHC Dragons meer nieuws aankondigen betreffende transfers maar wachten nog even op volledigheid. Onze ploeg zal er volgend jaar weer briljant uitzien en wij blijven streven naar Nr 1 in België en in Europa.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.