• Nieuws
  • Player to watch: Jeffrey Thys

StickToFairPlay

Onze Flo lijdt aan accute kampioenitis

Steraanvaller Florent van Aubel heeft sinds kort een accute ziekte opgelopen.

Respect, fair-play, tolerantie, teamspirit, vriendschap. Ons hockeywereldje is fier op z'n kernwaarden en aarzelt niet om het aan iedereen die het wil horen te verkondigen.

Maar u zal, zoals ons, ook al gemerkt hebben dat deze waarden in onze huidige samenleving meer en meer onder druk komen te staan. Bij de KBHB stellen ze sinds geruime tijd een spectaculaire toename vast van het aantal rapporten over gevallen waar respect en fair-play ver te zoeken zijn. Daarom heeft de KBHB beslist om tot actie over te gaan!

Fair-play is belangrijk voor iedereen. De federatie, de liga's, de clubs en de leden, allen dragen we een deel van de verantwoordelijkheid tot verdedigen en promoten van deze waarde die ons allen nauw aan het hart ligt.

Samen met de trouwe partners van KBHB Fintro en AG Insurance, hebben ze een grote promotiecampagne opgezet, met als thema STICK TO FAIR-PLAY. Hierbij krijgen ze de enthousiaste medewerking van onze Red Lions. In een eerst video club figureert Vincent Vanasch als hooligan. Het tweede promotie filmpje ziet u bovenaan dit artikel.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.