• Nieuws

Girls u12-2 kampioen na sterk seizoen

Het begon met een valse noot: 3-0 verlies op Herakles

Het zou de enige nederlaag worden. Daarna volgde een moeizame zege tegen Antwerp met 2-1 en gelijke spelen op Isca(3-3) en Brax(2-2)

 De eindsprint mocht er zijn met zeges tegen Brugge 3-0,Herakles 3-0,Isca 5-0 en Antwerp 2-8. Dat maakte dat bij winst tegen en op Brugge de 1e plaats binnen was. Brugge is steeds een taaie tegenstander dus het kon nog spannend worden… Dat werd het ook.

Onder een stralende zon begon men aarzelend en kwam men 1-0 achter… het zal toch niet zeker? Een (allicht) wonderspeech tijdens de rust moet wonderen gedaan hebben want het ging veel beter. Aanvalsgolven maar die resulteerde nog niet in goals. Halfweg 2e helft dan toch. Mooie aanval en mooi afgerond 1-1. Intussen kwam het nieuws binnen dat Herakles verloor en de titel was sowieso binnen. Het was dan ook mooi dat ze die pakte in stijl door zelf nog te winnen door een goal in de laatste seconden 1-2 Match gedaan en een feestje barstte los onder de talrijk meegereisde supporters.

Dat de supporters de bar van KHC Brugge uiteindelijk sloten is maar een kanttekening.

Proficiat aan de girls: Emma,Bo,Renee,Isabelle,Alexine,Lore,Julie,Hannah,Manou en Merel. En de coaches Nicolas en Jean-Paul.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.