• Nieuws
  • Vico Zuloaga volgend seizoen bij Dragons

Dames 1

Vico Zuloaga volgend seizoen bij Dragons

De Argentijnse International Victoria “Vico” Zuloaga zal volgend seizoen het Dames team van KHC Dragons vervoegen.

Vico was 12 jaar lang ‘Leonas’ tot de Olympische spelen van Rio in 2016.

Na Rio speelde ze een seizoen in Spanje en kiest nu voor België ! “I'm very happy to be part of Dragons ! A club with a history and seriousness.”

KHC Dragons is heel blij met de komst van Vico. We zijn ervan overtuigd dat haar kwaliteiten en motivatie ten goede komt van het ganse team.

Palmares Vico Zuluoaga

Champion Trophy Amsterdam 2011 Silver Medal

For Nations New Zealand 2013 Gold Medal

Best Argentine Player 2014

World League Final Rosario 2015 Gold medal

Champions Trophy London 2016 Gold Medal

Olympic Games Rio 2016

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.