• Nieuws
  • Dragons SuperStars Paasstage 9 t/n 13 april 2018

Sportways

Dragons SuperStars Paasstage 9 t/n 13 april 2018

ARTHUR VAN DOREN OP PAASSTAGE DRAGONS!

Wil jij tijdens de paasvakantie blijven hockeyen, jezelf verbeteren en leren van de beste hockeyer ter wereld?! Geef je dan nu op voor SuperStars paasstage op KHC Dragons met Arthur van Doren!

Tijdens de paasstage ga je 3 of 5 dagen een heel uitdagend hockeyprogramma aan. Zowel ‘s ochtends als ‘s middags krijg je leerzame hockeyclinics. Aan het einde van de dag speel je het Dragons SuperStars toernooi, waarbij je al je aangeleerde technieken meteen in de praktijk kunt brengen. Je wordt voor de clinics ingedeeld op niveau, zodat het perfect op jou is aangepast. Voor de hockeyers vanaf U10 t/m U14 en de oefenjeugd U12 & U14 staat er ‘s ochtends altijd een hockey-technisch programma klaar, zoals scoren of verdedigen. ‘s Middags ga je met meer gespecialiseerde technieken aan de slag. Voor de kids van U7, U8 en de oefenjeugd staan verschillende basistechnieken centraal, die op een energieke en speelse manier worden gegeven. ‘s Middags spelen deze kids hockeygerelateerde spellen en andere sociaal spellen, zodat de spanningsboog altijd op zijn top zit!

Mis deze paasstage op KHC Dragons niet en meld je aan!

* de stage gaat door bij een minimale deelname van 45 spelers.

€255,00 (5 dagen)

€179,00 (3 dagen)

Incl. lunch, snacks, bidon en een SportWays kampshirt

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.