• Nieuws
  • Hockey Sportmarketing Congres – 29/03/201

Hockey Sportmarketing Congres – 29/03/201

DISCOVER HOW HOCKEY CAN LEVERAGE THE SUCCESS OF YOUR BRAND

Op donderdag 29 maart 2018 wordt het 2de Hockey Sportmarketing Congres georganiseerd in Theater Hemelhoeve te Brasschaat.

Als ondertitel kreeg deze editie: “Van Merk naar Succes” Het zal inderdaad niemand ontgaan zijn dat de Belgische Hockeysport nog steeds hoge toppen scheert. Onze Belgische Heren bekleden op dit ogenblik een fantastische 3de plaats in de FIH World Ranking. Enkele jaren geleden een moeilijk te realiseren ambitie. Nu, realiteit.

Wat ook realiteit is, is het feit dat dit succes onmogelijk gerealiseerd had kunnen worden zonder de onvoorwaardelijke steun van talloze bedrijven. Wat motiveert deze bedrijven om de Belgische Hockeysport naar de wereldtop te begeleiden ? Wat is de “return on investment” voor de partners van de hockeysport en zou er voor uw bedrijf ook een win-win ontstaan door een associatie met tophockey ?

Op deze en nog veel meer vragen zullen de sprekers van dit 2de Hockey Sportmarketing Congres u een antwoord geven.

Serge Pilet (CEO - KBHB), Karl Indigne (Founder & CEO - Protime), Bart Van Den Notelaer (Marketing Manager - Auping) en Jamie Anderson (Writer, Speaker, Blogger, Cyclist – AMS) zullen elk vanuit een andere invalshoek de relatie bedrijfsleven – hockeysport belichten.

Aan de hand van concrete cases zullen bedrijven zoals Digitopia, Cewe Foto en Osaka Hockey aantonen dat de Belgische hockeysport wel degelijk een verschil kan maken. Ook voor uw bedrijf.

Geïnteresseerd ? Ga dan naar: www.hockeysportmarketingcongres.be, bekijk het volledige programma en schrijf je in.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.