• Nieuws

Medaillitis…

Witte rook bij de GU9-2!

Ondanks talrijke aanbiedingen uit binnen- en buitenland zullen ook na Nieuwjaar dezelfde 8 (9) meisjes het kampioenschap rond maken. Managers van o.a. Den Bosch, Rot-Weiss Köln en HC Kampong waren de afgelopen weken vaste aanwezigen op de wedstrijden op veld en in zaal, en zwaaiden met grote contracten.

Maar om de toppertjes van de U9 samen te houden heeft het bestuur gisteren besloten een extra financiële inspanning te doen. De meiden van coach Grep Lepage hebben aansluitend besloten om seizoen 2017-2018 volledig af te maken in de rood-blauwe Dragons shirts. Een opsteker voor de club in deze Kerstdagen.

Na een perfecte veld competitie (30 op 30, beste aanval, beste verdediging, …) is nu ook de eerste helft van de zaal-competitie afgesloten met een 24 op 24. Met nog 12 punten te verdelen en reeds 11 punten voorsprong op de nummer 2 in het klassement, is de kans dat de titel gemist wordt louter een theoretische.

De looplijnen van Thea, Chloe en Caroline, het scorend vermogen van Laetitia en Charlotte, de verdedigende kracht van Olivia, Lisa, Alexandra en Isabelle, … de mama’s, papa’s en de rest van de D-side kunnen ook de volgende maanden nog genieten van de chouchous van Brasschaat.

Het kan natuurlijk ook dat ze een beetje te laag ingedeeld waren en dat ze na de winterkoude wel het verlies leren kennen J. In ieder geval, de medailles kunnen ze alvast niet meer afpakken, de slaap- en andere feestjes ook niet en het plezier in hockey al zeker niet!

Dikke proficiat van het Belgisch journalistengilde.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.