• Nieuws

Red Giants winnen brons in Barcelona

Afgelopen weekend namen de Belgian Red Giants, de Belgische nationale G-hockeyploeg, deel aan het 31ste Torneo Internacional de la Inmaculada, in Barcelona.

Hofleverancier van de Red Giants ploeg was Dragons met 8 spelers : Tom Lecat, Daniƫl De Groot, Stijn Bervoets, Wouter Janssens, Vincent Van Dijck, Maxine Kurris, Charlotte Provoost en keeper Aurian Pecher. Ze werden gecoached door Pablo Gerard en Timothy Geers onder begeleiding van supermama's Lieve en Reinhilde !

Acht ploegen namen deel aan het G-toernooi waaronder dus onze eigen Red Giants. Mede dankzij de regelmatige trainingen onder leiding van Vince Van Elderen, kunnen ze terugblikken op een zeer geslaagd tornooi met een bronzen medaille als kers op de taart !

Bij deze ook speciaal dank aan de organisatoren van de Dragons Classic Car Rally voor hun steun aan onze G-hockey werking.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.