• Nieuws

Zin en Onzin van cardiale screening bij sportende jongeren.

De Junior Club nodigt Dr Bert Suys (Kindercardioloog te UZ Gasthuisberg) uit voor een uiteenzetting over hartscreening.

Beste Ouders,

Regelmatig zien of horen we in het nieuws dat een jonge sporter plots onwel is geworden en gereanimeerd dient te worden. Steeds schokkende beelden, gelukkig is dit op onze hockeyclub nog niet voorgevallen.

Uiteraard hebben veel ouders hier vragen bij, hoe kan je dit voorkomen, en hoe kan je tijdig afwijkingen detecteren. Om meer inzicht hierin te krijgen heeft de Junior Club Dr Bert Suys (Kindercardioloog te UZ Gasthuisberg) uitgenodigd om hierover een uiteenzetting te geven.

Ik denk dat dit voor alle ouders, maar ook jeugdspelers vanaf 15-16 jaar heel interessant is. We nodigen jullie graag uit opwoensdag 11/10 om 20h in the mansion voor deze ongetwijfeld leerrijke voorstelling

Gelieve jullie aanwezigheid voor 7/10 te bevestigen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sportieve groeten

Junior Club

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.