• Nieuws

Daan Drijver tweede doelman Dragons

Talentvolle doelman Daan Drijver kiest voor KHC Dragons!

Daan Drijver heeft besloten om zijn carrière verder te zetten bij KHC Dragons. Hij verlaat Antwerp waar hij 12 jaar heeft gespeeld, afgelopen jaar 2de doelman was en in Boys U19 speelde.

Drijver vervangt Matthias Dierckens, die na 2 jaar als 2de doelman besloten heeft om coach te worden van Lille. Drijver sluit aan bij Heren 1 met wie hij zal meetrainen. Op zondag zal hij in Heren 2 spelen in de nieuwe Open League competitie.

Drijver was eerder doelman in de Belgische nationale ploeg U16 en U18

Drijver zit op dit moment zit in de transitie van de Nederlandse - naar de Belgische Nationaliteit om in de toekomst volledig voor Nationale selecties beschikbaar te kunnen zijn.

Voorzitter Hans Borstlap: "We zijn heel blij dat Daan gekozen heeft voor Dragons. We waren voor Heren 1 op zoek naar een volwaardige 2de doelman die de plaats van Loic Van Doren kan overnemen in geval van blessure. Bovendien heeft Daan het talent om op termijn door te groeien tot 1ste doelman!"

Daan Drijver is blij met deze nieuwe challenge: "ik wil me blijven ontwikkelen als doelman en ben er van overtuigd dat ik ernorm veel kan bijleren door week in, week uit te trainen met de vele internationals van Dragons."

Met de komst van Daan Drijver is de kern van Heren 1 helemaal rond.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.