• Nieuws

GU11-1

GU11-1 dit weekend verdiende winnaar Cronos Junior Cup.

Zaterdag 20 mei, gelijktijdig met de Halve Finales PlayOffs voor de jeugd en de Finales van onze H1 op Leuven spelen Dragons GU11-1 het jaarlijkse Brax Jeugdtornooi.

Aanvankelijk ingedeeld in 2 poules van 4 met later gekruiste finales, werd dit wegens afmelding van een team teruggebracht in 1 poule van 7 teams waarbij elk team tegen elk team speelt. 6 wedstrijden van 20' in een zomers temperatuurtje, het belooft een lange dag te worden maar de voor de gelegenheid omgedoopte "Terminators" kunnen dit wel aan.

Om 9u gaat de eerste wedstrijd van start tegen HC Robo (Hasselt Sticks) die met 4-0 winst wordt afgefloten. Vervolgens gaan een uurtje later de U11 girls van Lokeren voor de bijl met 10-0. Dat is gemiddeld een goal elke 2min. Aansluitend worden de Robogirls uit Keerbergen nogmaals met 10-0 verslagen om dan van de Astro Girls van thuisspeelsters Braxgata met 5-0 te winnen. Na een deugddoende lunch treden de Terminators aan tegen Rapid Vespa Squad uit Temse. Deze match eindigt op 4-0 in het voordeel van Dragons. De laatste wedstrijd gaat door om 16uur en wordt gespeeld tegen een volgend team van Braxgata. Deze wordt gewonnen met 5-1!

Met een 6 op 6 en een doelpuntsaldo van 38-2 gaat de beker 2017 voor het tweede jaar op rij richting Brasschaat.

Proficiat aan (boven vlnr) Mariette Andrea Ella Constance Faye Billie (midden vlnr) Lydia Estelle Frédérique (onder) Claudine.

Volgende activiteit: Jeannine Speleers Tornooi op ons eigen Dragons.

Well Done!

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.