• Nieuws
  • Hockey groot succes op eerste editie FAMBRAS

Hockey groot succes op eerste editie FAMBRAS

Vorige week woensdag vond onder een stralende zon de eerste editie van FAMBRAS plaats, een kinderanimatie festival in het park van Brasschaat.

Op de eerste editie van FAMBRAS vormden verschillende activiteiten voor kinderen het decor vormden van een grote familiale happening.

Naar aanleiding van de 'Week van de opvoeding' stond dit jaar het 'spelen' centraal en via schepen van Gezin, Karina Hans (de vrouw van onze vroegere voorzitter Jean-Pierre) organiseerden Lieska Twickler en Vince van Elderen de inzet van Dragons.

Het werd een drukke namiddag op het miniveldje dat we met de club op de locatie hadden aangelegd, want uiteraard is hockey een 'hot topic'. Onze eigen kids fungeerden als perfecte ambassadeurs en hebben zowat 50 kinderen de beginselen en vooral het plezier van de hockeysport bijgebracht.

Zo werd het een geslaagde namiddag en was het na alle optredens puffen geblazen met een pannenkoek in de ene hand en een drankje in de andere.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.