• Nieuws
  • Dragons classic rally 2017

Classic Rally, Classic Tour

Dragons classic rally 2017

Maak die oldtimer bolide maar tijdig in orde want de Dragons Classic tour is terug op 17 september 2017!

Als eerste willen wij u op de hoogte brengen dat wij zeer verheugd zijn om dit jaar terug de DRAGONS Classic Rally te organiseren op zondag 17 september. U steunde dit event dankzij uw deelname en we willen u daarvoor nogmaals danken! Uw bijdrage heeft ervoor gezorgd dat we met enige fierheid de club een cheque mochten overhandigen van meer dan 14.000 Euro. Dit bedrag zal zoals afgesproken hoofdzakelijk worden besteed aan de verdere ontplooiing van onze fantastische groep G-hockeyers. Van nieuwe shirts naar hockeytrainingen, … tot binnen-en buitenlandse wedstrijden. Allemaal zaken die financieel zwaar zijn en mede dankzij de organisatie van deze Rally nu iets gemakkelijker haalbaar zijn!

Heel wat mensen hebben er mee voor gezorgd dat dit een geslaagd event is geworden. U als deelnemer uiteraard, de milde sponsors maar ook de technische staff die ervoor zorgde dat de roadbook ons op plaatsen bracht waar we nog niet geweest waren, de onmisbare vrijwilligers, …. en nog een hoop mensen achter de schermen die ons met deze rally met heel veel passie en inzet hebben geholpen.

Binnenkort starten we met de inschrijvingen en hopen alvast dat we terug op uw deelname mogen rekenen. Een uitnodiging zal nog gestuurd worden maar reserveer alvast de datum in uw agenda! Ook dit jaar zullen de plaatsen moeten beperkt worden zodat we het programma op een rustige manier kunnen laten verlopen.

Wij kijken er alvast naar uit om samen van de 17de september terug een leuke happening van te maken.

Tony, Manu, Patrick, Gerald.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.