• Nieuws

Gregory Stockbroekx komt de aanval van Dragons versterken!

Met de komst van Gregory Stockbroekx (19) heeft Dragons zijn huiswerk voor volgend seizoen helemaal rond.

Dragons bevestigt wederom haar beleid om met jonge Belgische spelers te willen werken.

Voorzitter Hans Borstlap: “Greg is zeer welkom op Dragons. Natuurlijk betreuren wij dat de degradatie van onze buren de aanleiding was voor zijn vertrek, maar als een jonge topsporter ambities heeft, dan moet hij keuzes maken voor hem zelf. Greg is een makkelijk scorende spits en dat kunnen we goed gebruiken.”

Gregory is een vaste waarde voor het Belgisch U21 team en een neef van Manu Stockbroekx ( voormalig Dragons speler en zilveren medaille winnaar in Rio).

Gregory: “het was voor mij heel moeilijk om afscheid te nemen van mijn club waar ik alles geleerd heb en veel aan te danken heb. Ik heb heel veel advies ingewonnen, ik heb zelfs mijn “grote” neef Manu gesproken. Uiteindelijk is het mijn ambitie die mij heeft doen besluiten om naar Dragons te trekken.”

Topsport bestuurder Manu Leroy: ”onze belangrijkste taak was te zorgen voor een brede en kwalitatieve selectie, die kan meestrijden voor de prijzen in België en in de EHL. Wij hebben nu in elke linie 5 spelers op eredivisie niveau. Wij konden onze ploeg met jonge talenten aanvullen omdat wij een kerngroep hebben met zeer veel ervaring.”

Dragons heeft het team en zijn staff voor komend seizoen nu compleet en denkt met de 3 nieuwkomers (Wegnez, Poncelet, Stockbroekx) en de thuiskomt van Louis Rombouts het verlies van Thomas Briels te kunnen opvangen.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.