• Nieuws
  • De final-4 in Brasschaat op 3 en 4 juni

EHL, Vrijwilligers

De final-4 in Brasschaat op 3 en 4 juni

Natuurlijk waren we al begonnen en inmiddels zijn elke dinsdag avond zo’n 40 mensen bij elkaar en in de weer voor de organisatie.

3 en 4 juni komt zeer rap dichterbij. We hebben veel vrijwilligers nodig, dus meld je aan!

Er komt een prachtige Hockey Tempel met plaats voor circa 5000 toeschouwers en allerlei vertier met drinks en food. Je zou kunnen zeggen, een kleine World League of een grote Play-Offs maar sowieso een groot HOCKEYFEEST

Alvast een mooie impressie:

Wacht niet te lang met het kopen van tickets, wat zeer binnenkort ronden wij de eerste kaap van 2000 verkochte tickets. Het gaat heel hard.

We bieden naast de gewone entree mooie VIP arrangementen aan en u kunt uw bedrijf in Belgie, Nederland, Engeland en Duitsland op TV krijgen als u Led boarding koopt. De wedstrijden worden LIVE uitgezonden. Natuurlijk zijn er allerlei sponsorpakketen beschikbaar.

Alle info vind je op: http://www.ehl.dragons.be/

PS: Christopher Rühr op de EHL site: “ We want to win the tournament and there’s nothing better than playing against Dragons at their place. The atmosphere of their fans is amazing and so it will be an awesome match in June”

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.