• Nieuws

Seminarie op maandag 15 mei 2017 by ABN AMRO

Thema: 'Een vakantiewoning in het buitenland' en 'Recente ontwikkelingen inzake erfrecht in België'.

Continue veranderingen in wetgeving en fiscale aangelegenheden zorgen voor vele vraagtekens: waar houdt u het beste rekening mee als u wilt investeren in buitenlands vastgoed, zowel vanuit Belgisch als buitenlands perspectief? En bent u al op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen die het Belgisch erfrecht binnenkort zal ondergaan?

Daarom nodigt ABN AMRO Private Banking België u van harte uit voor het uiterst interessante seminarie over de aankoop van een vakantiewoning in het buitenland en de recente hervorming van het erfrecht in België, en dit op maandag 15 mei aanstaande in Brasschaat.

Programma:

18.30 uur Ontvangst.
19.00 uur Welkom door mevrouw Nicole Malchair, Directeur Private Banking België.
19.05 uur 'Een vakantiewoning in het buitenland' door de heer Wim Vermeulen, partner Cazimir Advocaten.
19.50 uur 'Hervorming Belgisch erfrecht' door de heer Dirk Denies, Tax Manager – Estate Planner ABN AMRO België.
20.30 uur Receptie.

Een vakantiewoning in het buitenland

Cazimir met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Kortrijk is een private clients advocatenkantoor, waarbij vastgoedfiscaliteit één van de specialiteiten van het huis is. Gastspreker Wim Vermeulen, partner bij Cazimir, heeft een bijzondere expertise in investeringen en successieplanning in eigen land, maar ook in aankopen en planningen in het buitenland. Naast de dagelijkse praktijk voor een zeer internationaal cliënteel, doceert hij ‘Vastgoed fiscaliteit’ aan de Antwerp Management School en ‘Aspecten van internationale onroerend goed fiscaliteit’ aan de Fiscale Hogeschool en verschijnt hij regelmatig in de nationale pers met één van zijn artikelen.

Recente ontwikkelingen inzake erfrecht in België

ABN AMRO Private Banking België heeft ruime ervaring met het begeleiden van relaties die informatie wensen over successieplanning en erfrecht. De heer Dirk Denies, Tax Manager – Estate Planner bij ABN AMRO Bank, geeft meer uitleg over de komende hervorming van het Belgisch erfrecht en de interessante mogelijkheden welke dit voor u zal bieden

Locatie:

Hockey Club Dragons, Gemeentepark 12 te Brasschaat

Aanmelden:

Middels e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 03 222 02 42

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.