• Nieuws
  • Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken voor de EHL?

EHL, Vrijwilligers

Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken voor de EHL?

KHC Dragons zoekt vrijwilligers voor de Final Four van de Euro Hockey League!

What’s happening?

Op 3 en 4 juni 2017 ontvangt KHC Dragons de Final Four teams die zullen strijden om de beker van de EHL! Op 14 april zullen de 4 strijdende clubs gekend zijn die tophockey zullen opvoeren en hopelijk zal ons eigen team op eigen veld winnen!

Who are we looking for?

De Final Four op Dragons kan een waar succes worden dankzij de toewijding van een groot aantal vrijwilligers. Zij worden het succes van dit verhaal op internationaal niveau. Voor verschillende verantwoordelijkheden zoeken we gemotiveerde mensen: mobility, sales and promotion, field maintenance, build up and break down crew, catering, media experts,….

What’s in it for you?

Naast een ongelooflijke sportbelevenis van het hoogste niveau, krijg je als vrijwilliger een unieke ervaring mee. Er is voor het eerst een echte Volunteers lounge, waar jullie in de watten worden gelegd door onze hoofdsponsors. Naargelang de prestaties worden jullie door Osaka gekleed!

Contact

Wil u graag deelnemen als vrijwilliger aan dit fantastisch event? Vul dan snel onderstaand contact formulier in.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.