• Nieuws

BU19-1

BU19 1 gaat voortvarend van start.

Door de afgelasting van de wedstrijd tegen Racing is het treffen met Leopold de eerste gelegenheid om te zien hoe onze jongens de winterperiode zijn doorgekomen.

We kunnen vaststellen dat, behoudens wat krampjes en af en toe de noodzaak om een hapje extra lucht te nemen, er een team op de mat staat waar rekening mee gehouden moet worden.

De eerste helft tegen Leopold is van hoge kwaliteit, hockey zoals het gespeeld moet worden. Gedegen verdedigend werk, "roestieg" in de opbouw, zuivere passing en gevaar stichtend in de vijandige cirkel. Die bijna foutloze eerste 35 minuten resulteren in een wel verdiende 2 – 0 voorsprong.

De jongens van Leopold zijn zwaar onder de indruk maar blijken in de tweede helft een passend antwoord gevonden te hebben om de Dragons dadendrang in te perken. De wedstrijd lijkt te kantelen door extra druk en offensiever spel van Leo mede geholpen door de eerder genoemde krampjes bij Dragons. Twee tegendoelpunten zijn het resultaat, maar dan herpakt Dragon zich en weet nog enkele goede kansen te creëren zonder zelf verder in problemen te komen.

Met de 2 -2 eindstand en het vertoonde spel mogen beide teams, uitstekende leiding in het geel en het enthousiaste publiek tevreden naar huis.