• Nieuws

Marketing

Hockey Sportmarketing Congres 29/03/2017

Eerste HOCKEY SPORTMARKETING CONGRES wordt georganiseerd op 29/03/2017

Enkele medewerkers van KHC Dragons hebben het initiatief genomen om een eerste Hockey Sportmarketing Congres te organiseren: een club-onafhankelijk congres, gericht op de Belgische Hockeysport en meer bepaald op de marketingmogelijkheden die de Hockeysport kan bieden aan grote en minder grote bedrijven.

Want laat ons eerlijk zijn, door de verhoogde media-aandacht en zeker na de uitstekende sportieve prestaties van de Red Lions en de Olympiërs van KHC Dragons op de Olympische Spelen in Rio, is de Hockeysport in België HOT. Dat is adverteerders niet ontgaan want de interesse vanuit de bedrijfswereld om iets met hockey te gaan doen is exponentieel gegroeid. We mogen de aandacht voor de Hockeysport dan ook niet laten bekoelen. Vandaar dit initiatief.

Het Hockey Sportmarketing Congres richt zich dus in de eerste plaats naar bedrijven die meer willen te weten komen over de marketingmogelijkheden die de Hockeysport voor hun merkbekendheid kan inhouden. Maar het Congres is meer. Sprekers waaronder Wim Lagae – Prof. Sportmarketing Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen KU Leuven, Manu Leroy - Director Sports products, sponsoring & Go to market, Adam Commens - High Performance Director KBHB/ARBH, e.a. zullen de aanwezigen wegwijs maken in de sportmarketing en zullen aan de hand van concrete cases aantonen dat de Hockeysport wel degelijk een verschil kan maken voor hun bedrijf.

En als kers op de taart kan men live kennis maken met de Hockeysport in een korte clinic o.l.v. één van onze Olympiërs.

Interesse ?

Surf dan naar www.hockeysportmarketingcongres.be.

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt !!

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.