• Nieuws

Zaalhockey, BU10-1, Kampioenen

BU10-1 – Zaalkampioen !

Na 14 gespeelde wedstrijden waarvan er 11 gewonnen werden, hebben onze jongens zich op zaterdag 28 januari 2017 tot de terechte zaalkampioen gekroond.

Na een aarzelende start zijn onze boys meer en meer gegroeid in deze zaalcompetitie en toverden ze, zeker na de winterstop, tophockey uit hun sticks.

Onze defensie, met topkeeper Alexis achter zich, gaf geen krimp en tegenstanders werden moedeloos van het secure uitverdedigen. Daarnaast heerste ons middenveld in de zaal en lanceerden ze de ene aanvalsgolf na de andere waarna onze aanvallers elk poging genadeloos afwerkten. De coaches zetten de tactische lijnen uit en zagen dat het goed was terwijl onze talrijke supporters genoten van het mooie hockeyspel langs de zijlijn.

Op de laatste speeldag moest er nog gewonnen worden van Antwerp 1 en Gantoise 1 om zeker te zijn van de titel. Onze jongens controleerden beide wedstrijden en legden telkens hun spel op waardoor zowel Antwerp als Gantoise geen grip kregen op de match. Met 108 gemaakte doelpunten en slechts 50 tegengoals hebben we de meest efficiënte aanval in combinatie met de beste verdediging waardoor we ons tot terechte zaalkampioen mogen kronen met dank aan onze 2 topcoaches!

De kracht van deze ploeg is de samenhorigheid tussen de spelers. Zo werd er voor aanvang van beide matchen even stilgestaan bij de afwezigheid van Jules die wegens het overlijden van zijn grootvader moest passen voor beide matchen. Na het behalen van de titel hebben onze jongens deze mooie prestatie opgedragen aan Jules en zijn familie.

Well done Victor, Alexis, Matthijs, Xander, Maxim, Bill, Charlie, Jayd, William, Jules, Boudewijn & Nicholas!!!

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.