HIL

Arthur en Flo naar de India Hockey League

We mogen trots zijn dat van de 4 Belgen die naar de HIL (India Hockey League) gaan er 3 uit de Dragons school komen.

Naast Stocky en Van Ash gaan ook Arthur en Flo mee doen aan deze prestigieuze competitie. Trots zijn we en blij ook voor onze jongens, immers alleen de allerbeste van de wereld spelen daar en het levert ook nog een mooie som geld op voor de jongens.

Dragons heeft vanaf dit seizoen spelers toestemming gegeven mee te doen aan de HIL. De toestemming is onderdeel van het pakket dat wij overeengekomen zijn voor het 4 jarig contract met de spelers. Vandaag de dag wil Dragons niet mee doen aan de gekte rond betalingen en derhalve hebben wij voor onze spelers een degelijk, breed en compleet pakket samengesteld waarvan de HIL onderdeel is.

Ongelukkigerwijs valt dit jaar de HIL samen met onze eigen competitie. Iets wat wij niet hadden - of zelfs konden voorzien en eigenlijk een klein drama voor ons Heren 1. Wij zullen Flo en Arthur, 2 wellicht 3 matchen moeten missen.

Natuurlijk gaat niemand de jongens vragen de HIL te laten schieten en ongetwijfeld zullen de ploegmaten laten zien dat zij zonder hun 2 vrienden ook kunnen winnen van Antwerp, Watducks en Herakles

De HIL is te volgen op: http://league.hockeyindia.org/

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.