• Nieuws

BU14-1

KHC Dragons BU14-1 strijdt mee om plaats in play-offs

Einde zomer van 2016: 15 jongens komen bijeen om samen het team BU14-1 voor het seizoen 2016-2017 te vormen.

Sommigen kennen elkaar al, anderen komen van andere clubs naar Dragons en voor allen ligt de uitdaging om in korte tijd een goed lopend team te vormen waarin iedere individuele speler moeiteloos zijn medespelers zal kunnen vinden. Een ploeg met teamspirit moet het worden. De spelers en keeper zijn vast van plan om zich, onder de bezielende leiding van hun twee coaches Mariela en Lucas, daar tot het uiterste toe in te spannen.

November 2016: de wedstrijd waarbij de ploeg op verplaatsing bij Temse speelt, zou wel eens beslissend kunnen worden. Na een wat aarzelende start, verloopt vooral de tweede helft van de match zeer succesvol voor de Dragons BU14-1: ze winnen met 0-6. Daarmee eindigen de mannen als vierde in het eerste deel van de competitie en zullen ze na de winterstop de eer van Dragons mogen verdedigen voor een plaats in de play-offs.

U gaat nog meer van BU14-1 horen …

Bekijk hier het volledige album.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.