Instroomprocedure KHC Dragons Jeugd 2015-2016

Beste (potentiële) hockeyspeler,

Wij verwelkomen je graag op KHC Dragons.

Hockey je (nog) niet op KHC Dragons en heb je geen hockey ervaring? Binnenkort kan je je inschrijven via de website!

Hockey je (nog) niet op KHC Dragons en heb je wel hockey ervaring? Je bent van harte welkom!

Indien je interesse hebt om volgend seizoen voor een jeugdteam van KHC Dragons uit te komen, volg je een speciale procedure.

 1. Wil je als speler van een andere club selectie doen voor een team bij KHC Dragons, moet je je vóór vrijdag 3 april 2015 middels een e-mail bericht aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 2. Je krijgt vervolgens per e-mail antwoord met daarin het bericht wanneer je zal kunnen deelnemen aan een 2-tal kennismakingstrainingen met je leeftijdsgenoten. Je wordt dan ingedeeld op je huidige hockey niveau.

Tijdschema:

De kennismakingstrainingen vinden plaats tijdens de laatste 2 weken van de competitie (28 april tem 9 mei). In de ontvangen e-mail zal staan met welke groep je zal meetrainen en waar en wanneer je dient aan te bieden. Deze preselectie is afhankelijk van je hockey ervaringen.

Na de training volgt een kort individueel kennismakingsgesprek met iemand van het Jeugbestuur. Hierbij zal ook de visie en de werking van de jeugdopleiding op KHC Dragons toegelicht worden.

De beoordeling van je niveau en indeling in een team zal gebeuren door de Technische Staff. Gelieve bij de aanmelding de volgende gegevens mee te sturen:

 1. naam/voornaam
 2. geboortedatum
 3. adres
 4. telefoon
 5. gsm + gsm ouders
 6. email + email ouders
 7. je huidige hockeyclub en je huidige team
 8. de reden / je motivatie om naar KHC Dragons over te stappen
 9. wat verwacht je van KHC Dragons als vereniging
 10. ben je bereid om training te geven op KHC Dragons en heb je hier reeds ervaring mee
 11. ben je bereid om je voor KHC Dragons in te zetten als vrijwilliger.

Lees je dit bericht te laat, of komen deze kennismakingstrainingen voor jou te vroeg, stuur ons dan toch nog een e-mail met je interesse. Er zal worden nagegaan wat er beleidsmatig nog mogelijk is. Inschrijvingen na 3 april bij KHC Dragons blijven nog wel mogelijk, maar indien niet aan kennismakingstrainingen werd deelgenomen, kan er geen garantie worden geboden mbt. teamindeling.

Opmerking:

Spelers die nog uitkomen in de Play-Offs of die nog spelen op Provinciaal of Nationaal niveau wordt de mogelijkheid geboden om het kennismakingsgesprek, mogelijk gekoppeld aan een individuele kennismakingstraining onder leiding van de Technische Staff, op een later tijdstip te laten plaatsvinden. De uiterste datum voor inschrijving voor deze spelers is 1 juni 2015. Uiteraard is het in het belang van de speler om zich eveneens vooraf reeds in te schrijven.

Belangrijk:

Er worden door KHC Dragons geen garanties geboden mbt. indeling in een bepaald team. De Technische Staff bepaalt welke speler in welk team zal worden ingedeeld.

Succes! KHC Dragons Jeugdbestuur

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.